TÜde Rektörlük devir teslim töreni

TÜde Rektörlük devir teslim töreni -Prof. Dr. Enver Duran, rektörlük görevini Prof. Dr. Yener Yörüke devretti.


EDİRNE (A.A) - Trakya Üniversitesinde (TÜ) Prof. Dr. Enver Duran, rektörlük görevini Prof. Dr. Yener Yörüke devretti.
     Yörük, Balkan Kongre Merkezinde düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, strateji ve gelişim anlamında üniversitelerinde atılan her olumlu adım ve projenin takipçisi olacaklarını belirterek, daha önce yapılan yanlışlardan ders alacaklarını kaydetti.
     Tüm akademik ve idari personelin çalışma ortamında yaşadıkları sorunları adil bir şekilde çözeceklerini anlatan Yörük, Hoşgörü ve saygı esaslı iç barış ve huzuru sağlamalıyız. Her konuda şeffaf ve adil olmalıyız. Mali yönden verimlilik esasıyla şov ve israftan kaçınan, çevre koruma ve düzenleme bilinci yüksek, harcadığı her kuruşun kaynağının aziz milletimiz olduğunu unutmadan, hesap verebilecek şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemeliyiz. Bu konularda var gücümle çalışacağıma sizlerin karşısında ve her şeyi bilen, duyan ve görenin karşında söz veriyorum şeklinde konuştu.
     Eski Rektör Duran ise 8 yıldır sürdürdüğü rektörlük görevini, uzun yıllardan beri tanıdığı meslektaşına bıraktığını ifade ederek, Yörükün TÜyü daha iyi bir yere taşıyacağından hiç kuşku duymadığını belirtti.
     Konuşmaların ardından yeni rektör Yörük tarafından Durana bir plaketin verildiği törende, Prof. Dr. Duran da Yörüke cübbesini giydirdi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber TÜde Rektörlük devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER