Tunceliden kısa kısa

Tunceliden kısa kısa -Minibüs ücretlerine zam yapıldı


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide şehir içi minibüs taşıma ücretlerine zam yapıldı.
     Şehir merkezi ile Atatürk Mahallesi arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs ücretleri, 1 lira 25 kuruştan, 1,5 liraya yükseltildi.
     Zam yapmaya mecbur olduklarını söyleyen Atatürk Mahallesi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Müslüm Evin, Mazot, yağ, kasko, trafik sigortasına sürekli zam geliyor. Geçen yıl 240 lira olan trafik sigortası bin 300 lira olmuş. Biz de mecburen zam yapmak zorunda kaldık. Dilekçemizle şoförler odasına başvurduk. Valilik, belediye, şoförler odası ile esnaf ve sanatkârlar odası durumu değerlendirip bir ücret tarifesi belirliyor. Bize yazı 30.09.2012de geldi. Ama biz bekletmiştik. Bugünden itibaren yeni ücret tarifesini uygulamaya başladık diye konuştu.
    
     -Çemişgezekte Vergi Haftası kutlamalarına başlandı-
    
     Çemişgezekte Vergi Haftası dolayısıyla etkinlikler başladı.
     Çemişgezek Mal Müdürü Cihat Güneş ve maliye personelinin Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan etkinlikler kapsamında Kaymakam Ali İkram Tuna, makamında ziyaret edildi.
     Kaymakam Tuna, Güneşten çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile mükellefleri de ziyaret edeceklerini söyleyen Güneş, ilçede çeşitli yerlere Vergi Haftası ile ilgili afişler astıklarını belirtti.
     Cihat Güneş, Maliye ve mükellefler arasında sağlam ve güven temeline dayalı ilişkilerin devamının sağlanmasını amaçlıyoruz. Verginin, toplumun kalkınmasında ve ekonominin büyümesindeki rolü, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmelidir. Verginin gönüllü olarak ödeme alışkanlığı kamuoyuna kazandırılmalıdır. Biz de bu amaçla çalışmalar yürütmekteyiz dedi.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tunceliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER