Turgut Özalın zehirlendiği iddiaları

Turgut Özalın zehirlendiği iddiaları -TBMM Başkanı Çiçek: -Bu konuda resmi bir açıklama yok -Başbakan Yardımcısı Bozdağ: -Şu anda Adli Tıp Kurumu, savcı ve Adalet Bakanlığı tarafından yapılmış resmi bir açıklama yok. Yapıla


YOZGAT (A.A) - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özalın ölümüyle ilgili iddialara ilişkin Bu konuda resmi bir açıklama yok, bundan dolayı da bir açıklama yapamayız dedi.
     Şahintepesi bölgesindeki mesire alanına yaptırılan Bosna Hersekin ilk Devlet Başkanı merhum Aliya İzzetbegoviç ve Kırgız Yazar Cengiz Aytmatovun büstlerinin açılışına katılan TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, gazetecilerin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özalın ölümüne ilişkin iddialarla ilgili sorularını yanıtladı.
     TBMM Başkanı Cemil Çiçek, bu konuda resmi bir açıklama olmadığına dikkati çekerek, kendilerinin de bundan dolayı açıklama yapamayacaklarını söyledi.
     Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise Şu anda Adli Tıp Kurumu, savcı ve Adalet Bakanlığı tarafından yapılmış resmi bir açıklama yok. Yapılan açıklama bu konudaki incelemelerin sürdüğü yönündedir ve henüz inceleme bitmemiştir. Bittikten sonra açıklanırsa üzerine değerlendirme yaparız dedi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Turgut Özalın zehirlendiği iddiaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER