Vali Kızılcıkın eşi, Özel Eğitim Uygulama

Vali Kızılcıkın eşi, Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcıkın eşi Sema Kızılcık, otistik öğrencilerin eğitim gördüğü Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti.
     Okul Aile Birliği Başkanı Muradiye Dilek ile otistik hastası oğlunun daveti üzerine Özel Eğitim Uygulama Merkezine gerçekleştirilen ziyarette Sema Kızılcıkın yanı sıra Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, Okul Aile Birliği Başkanı Muradiye Dilek, Trabzon Vali Yardımcıları Cezmi Batukun eşi Arzu Batuk, Kamil Sarıaslanın eşi Nihal Sarıaslan ile veliler katıldı.
     Okul Müdürü Gökçen Kuvvetten bilgi alan Kızılcık, okulu gezerek otistik çocuklara oyuncak hediye etti.
     Sema Kızılcık, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında hizmete giren okulun kısa sürede önemli mesafeler kaydetmeyi başardığını belirterek, Otistik engeli bulunan yavrularımız için yaptırılan okulumuzu ziyaret etmek istedik. Okulumuz otistik engeli bulunan yavrularımıza birinci, ikinci ve üçüncü kademede hizmet vermektedir. Yavrularımızın en iyi hizmeti alması bizleri son derece mutlu ediyor. Bu okulda eğitim alan çocuklarımızın gelişme kaydettiğini görünce seviniyoruz. Eğitimin çok etkili olduğunu bir kere daha görmüş oluyoruz dedi.
     Okul Aile Birliği Başkanı Dilek ise otistik çocukların yararına önümüzdeki Mart ayı içerisinde Sema Kızılcıkın da katılacağı bir etkinlik düzenleyeceklerini ve buradan elde edilen geliri de okulda eğitim gören otistik hastası çocuklar yararına kullanacaklarını ifade etti.
     Yemekhane, spor salonu, dinlenme salonu, uygulama bahçesi, konferans salonu gibi eğitim birimleri bulunan okul, 8 ayrı sınıfla yaklaşık 70 öğrenciye hizmet veriyor.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Kızılcıkın eşi, Özel Eğitim Uygulama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER