Vali Oğuzdan SBSde başarılı öğrencilere altın

Vali Oğuzdan SBSde başarılı öğrencilere altın


ISPARTA (A.A) - Isparta Valisi Memduh Oğuz, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) derece elde eden öğrencilere altın hediye etti.
     Valilik Göl Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Memduh Oğuz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Rahmi Ulu, daire amirleri, okul müdürleri, veliler ve başarılı öğrenciler katıldı. Vali Oğuz, törende yaptığı konuşmada, Ispartanın eğitimde istedikleri başarıyı göstermeye başladığını ve daha da başarılı olacağına inancını ifade etti.
     SBS sonuçlarına göre Ispartada bir öğrencinin Türkiye 2ncisi, bir öğrencinin de Türkiye 8incisi olduğunu kaydeden Vali Oğuz, öğrencileri, onları destekleyen aileler ve öğretmenleri kutladı. Vali Oğuz, öğrencilere hem özel hayatlarında hem de çalışma hayatlarında sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir gelecek diledi.
     Eğitim için ellerinden gelen her türlü desteği göstereceklerini belirten Oğuz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Vatan çalışkan insanların omzunda yükselir diyor. İşte bu çalışkan çocuklarımız sayesinde vatanımız yükselmeye devam edecek dedi.
     Vali Oğuz, konuşmasının ardından SBSde başarılı öğrencilere altın hediye etti.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Vali Oğuzdan SBSde başarılı öğrencilere altın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER