Vali Turhana veda yemeği

Vali Turhana veda yemeği -Maliye Bakanı Şimşek: Batmanda devletle vatandaşı buluşturma ve yatırımların ifası anlamında büyük katkıları oldu


BATMAN (A.A) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Balıkesir Valiliğine atanan Vali Ahmet Turhanın Batmanda devletle vatandaşı buluşturma ve yatırımların ifası anlamında büyük katkıları olduğunu söyledi.
     Bakan Şimşek, eşi Esra Şimşek ile katıldığı Diva Düğün Salonundaki iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayının son iftarında Batmanda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
     Ramazan ayı boyunca güzel alışkanlıklar edinildiğini ifade eden Bakan Şimşek, şöyle konuştu:
     Komşularımızla, akrabalarımızla, fakirlerimizle çok güzel bir dayanışma ve diyalog kurduk. Her alanda bir tazelenme, bir yenilenme sürecinden geçtik. Bu alışkanlıklarımıza devam edelim. Çok değerli valimizin Batmana güzel hizmetleri oldu. Kendisinden Allah razı olsun. Devletle vatandaşı buluşturma ve yatırımların ifası anlamında valimizin büyük katkıları oldu. Hepimiz kendisinden memnunuz. Batmanın bir vekili olarak, milletvekili olarak bütün Batmanlı hemşehrilerim adına kendisine teşekkür ediyorum.
     Vali Turhan da acısı tatlısıyla Batmanda 3 yıl geçirdiğini anlattı. Her ne kadar bedenen ayrılıyorsam da gönlüm ve kulağım her zaman sizlerle olacaktır diyen Vali Turhan, Bilin ki sizlerin acısı bizi üzecek, mutluluğu bize mutluluk verecektir. Burada ne kadar güzel iş yapmışsak onun arkasında muhakkak Maliye Bakanımız vardır. İnşallah önümüzdeki günler bölgemiz açısından güzellikler getirecek. Bunun için biraz daha fedakarlık yapmamız gerekiyor diye konuştu.
     Bakan Şimşek, Vali Turhana takdir belgesi sundu. Batman Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ekmen de Vali Turhana plaket verdi.
     Vali Turhan, yemeğe katılanlarla fotoğraf çektirerek, vedalaştı.
     İftara Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam, AK Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Vali Turhana veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER