Voleybolda Avrupa tehiri

Voleybolda Avrupa tehiri -Halkbank ve Arkas Sporun Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde oynayacakları karşılaşmalar ertelendi


ANKARA (A.A) - Halkbank ve Arka Sporun Avrupa kupalarında yapacakları karşılaşmalar nedeniyle Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde bugün oynayacakları maçları ertelendi.
     Erkekler CEV Kupası yarı final ilk maçında sahasında Ukraynadan Lokomotiv Kharkivi 3-0 yenen Halkbank, rövanş maçını 13 Şubat Çarşamba günü yapacak. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Ankara temsilcisinin bu maçı nedeniyle Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde Torul Gençlik ile oynayacağı karşılaşmayı ileri bir tarihe aldı.
     TVF, Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 6lı Play-Off Grubunda mücadele eden Arkas Sporun da ligde oynayacağı karşılaşmayı erteledi.
     Şampiyonlar Liginde deplasmanda Zaksa takımına 3-2 yenilen Arkas Spor, bu maçın rövanşında Polonya temsilcisini 12 Şubatta İzmirde konuk edecek. Bu önemli karşılaşması öncesi TVF, Arkas Sporun Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde oynayacağı Ziraat Bankası karşılaşmasının tarihinde de değişiklik yaptı.
     Arkas Spor ve Halkbankın ligde oynayacakları karşılaşmaların tarihleri ise henüz belirlenmedi.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Voleybolda Avrupa tehiri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER