Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Yakutiyesporu ziyaret

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Yakutiyesporu ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiyesporu tesislerde ziyaret etti.
     Korkut, ziyarette takımlar hakkında yöneticilerden bilgi alarak, U 15, U 17 takımının sporcularıyla sohbet etti.
     Okulda başarılı olamayanların sporda başarı elde edemeyeceğini ifade eden Korkut, Biz, belediye olarak spora destek veriyoruz. Bunun anlamı siz gençlerin önünü açabilmek, gelecekte başarılı birer sporcu olabilmenize katkı vermektir. Ancak bizim ön şartımız eğitim de elde edeceğiniz başarıdır. Okul okumayan, geleceğini eğitimle birleştirmeyen arkadaşlarınız başarıyı da yakalaşamayacaklardır dedi.
     Futbolculara gelecek hedeflerini de soran Korkut, U 15 takımından hafta sonu çıkacakları şampiyonluk maçı için galibiyet sözü aldı.
     Yakutiyespor Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, amaçlarının ligde liderliği elde etmek olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Yakutiyespor Kulübü, Erzurum insanının, gençlerin çeşitli dallarda başarısına destek amacıyla belediye başkanımızın katkıları ve görüşleri doğrultusunda organize edilmiştir. Biz gerekli ortamı sağlıyoruz, başarı gençlerimizindir, teknik heyetimizindir. Bir spor kulübü için bütün liglerde başarıyı yakalaması bizler için ayrı bir mutluluk. Yaptığımız işin doğru olduğunu, doğru yolda ilerlediğimizin kanıtı bu başarılardır. Erzurum halkını da gençlerin başarılarına destek olmaya çağırıyoruz. Kelkit maçında stadyuma herkesi bekliyoruz.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Yakutiyesporu ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER