Yıldız Bayanlar Serbest Stil Türkiye Güreş

Yıldız Bayanlar Serbest Stil Türkiye Güreş Şampiyonası


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Yıldız Bayanlar Serbest Stil Türkiye Güreş Şampiyonasında, takım halinde ikinci olan Afyonkarahisar Türk Telekom Spor Kulübü, aldıkları ikincilik kupasını Türk Telekom Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Ali Gedike takdim etti.
     Eskişehirde 5-7 Nisan tarihleri arasında yapılan ve 48 takımın mücadele ettiği Yıldız Bayanlar Serbest Stil Türkiye Güreş Şampiyonasında ikincilik elde eden Afyonkarahisar Türk Telekom Spor Kulübünün başkanı İlhan Sağdıç, antrenörler Mehmet Yüksel ile Nurullah Çeliköz ve Türk Telokom Afyonkarahisar Teknik Operasyonlar Müdürü Ayla Malbora, Türk Telekom İl Müdürü Gediki makamında ziyaret etti.
     Kulübün başarısının gurur verici olduğunu belirten Gedik, yöneticilerin ve sporcuların başarısının takdire şayan olduğunu söyledi.
     Kulüp Başkanı Sağdıç ise Eskişehirdeki şampiyonada 36 puanla ikinci olduklarını ifade etti. Kulüp adına 43 kilogramda minderde mücadele eden Hatice Tilkenin gümüş madalya kazandığı bilgisini veren Sağdıç, 60 kilogramda Şaziye Nur Mertgenç ile 65 kilogramda Cemile Birlikin de bronz madalya aldığını bildirdi.
     Sağdıç, kulübün 3 sporcusunun, 14-27 Nisan tarihlerinde İstanbulda yapılacak milli takım kampına davet edildiğini aktardı.
     Zorlu sınavdan başarıyla çıkan sporculardan, uluslararası başarı beklentisi içerisinde olduğunu dile getiren Sağdıç, Antalyada 19 Mayısta düzenlenecek olan Uluslararası Zafer Turnuvasından da derece almayı beklediklerini kaydetti.
     Sağdıç ve antrenörler Yüksel ile Çeliköz, aldıkları kupayı Türk Telekom İl Müdürü Gedike takdim etti.
     Şampiyonada, 58 puanla İzmir Büyükşehir Belediyespor birinci, 36 puanla Afyonkarahisar Türk Telekom Spor Kulübü ikinci, 33 puanla Karabük Ovacıkspor ise üçüncü oldu.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yıldız Bayanlar Serbest Stil Türkiye Güreş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER