Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası ön

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası ön elemeleri -Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun düzenlediği şampiyonanın ön elemeleri, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi


ANTALYA (A.A) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun düzenlediği Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası ön elemeleri, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.
     Gazipaşa ilçesinde etkili olan rüzgar, bugün yapılması planlanan şampiyonanın ön elemelerinde tarih değişikliği yapılmasına neden oldu.
     Sualtı Sporları Federasyonu Asbaşkanı Şahin Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 takımın bugün sahaya indiğini ancak hava muhalefeti nedeniyle müsabakanın pazar gününe ertelendiğini söyledi.
     Müsabakaların denizdeki 3 kuvvetindeki rüzgara kadar yapılabildiğine işaret eden Özen, Ama bugünkü hava raporları 5-7 veriyor. Sahil Güvenlik botlarının da çıkmakta tereddüt ettiği bir hava var. Bu nedenle hakemlerimiz, sağlık ekiplerimiz ve bot ekipleri açısından denizde 5 saat beklemek doğru değil dedi.
     Bu tip havalarda yedek gün kullandıklarını dile getiren Özen, eğer yarın da hava şartları müsaade etmezse jüri ve teknik kurulun başka bir tarih belirleyeceğini kaydetti. Özen, 7 yıldır böyle bir durumla karşılaşmamıştık. Ama önemli olan sporun sağlık içinde yapılması diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası ön Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER