103 gündür haber alınamıyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Nisan 9 2016
Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde 103 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı için yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı.

Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, geçen yıl 29 Aralık tarihinde saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için dışarı çıktıktan sonra ortadan kayboldu.
Bayram ve Dursun Kağan, evlerine dönmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerinin de katılımıyla günlerce arama, polis ekipleri ise yüzlerce kişinin ifadesine başvurdu.
İlçeye giriş çıkış yapan 4 bin aracın incelendiği tüm çalışmalara rağmen, çocuklar bulunamadı.
DOLANDIRICILARIN HEDEFİ OLDULAR
103 gündür kayıp olan çocukları için her iki aile ortak bir karar alarak çocukları bulana 100 bin lira para ödülü vereceklerini açıkladı.
Bu açıklamanın ardından il dışından bazı kişiler aileleri arayarak çocukların yerini bildiklerini, parayı yatırmaları halinde söyleyeceklerini belirterek dolandırmak istedi.

Öte yandan geçtiğimiz gün aileyi Karabük’ten arayan bir kişi de çocukların yerini bildiğini söyledi. Bunun üzerine aile bu kişiyi ilçeye çağırdı.
Polis ekipleri gözetiminde bu kişinin gösterdiği yerde kazı çalışması yapıldı. Fakat burada yapılan kazı çalışmasında da çocukların izine rastlanmadı.
YENİDEN ARAMA İSTİYORLAR
Bu arada çocukların kaybolduğu günden itibaren arama çalışmalarının yoğunlaştığı Kelkit Çayı'nda, her iki aile yeniden arama yapılmasını istiyor.
Çocuklar en son Kelkit Çayı kenarında görülmüş fakat tüm aramalara rağmen sonuç alınamamıştı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!3.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!
6.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı7.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı8.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamik...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...


