8 yaşındaki çocuğa uyuşturucu sattıran zanlı tutuklandı


İzmir'in Konak ilçesinde düzenlenen operasyonda, 8 yaşındaki bir kız çocuğuna uyuşturucu madde sattırdığı iddia edilen iki kişi gözaltına alındı. Zanlılardan biri, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çocuk ise devlet korumasına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kuruçay Mahallesi'nde küçük yaşta bir kız çocuğuna sokakta uyuşturucu madde sattırıldığı ihbarı aldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda, sokakta uyuşturucu madde sattırılan çocukla birlikte Y.G. ve S.G. adlı kişiler yakalandı. Küçük kızın boynunda asılı çantanın içerisinde ve iki zanlının kaldığı metruk binada yapılan aramada 50 gr. esrar, 63 ecstacy uyuşturucu hap, 21 gr. bonzai sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Bu uyuşturucuların satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 675 liraya el koyuldu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlıdan Y.G. tutuklanırken S.G., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Anne ve babasının vefat ettiği, amcası T.O.'nun yanında kaldığı, uyuşturucu tacirleri tarafından kurye olarak kullanıldığı belirlenen kız çocuk ise devlet korumasına alındı. Vakayla ilgili üç kişinin daha arandığı bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber 8 yaşındaki çocuğa uyuşturucu sattıran zanlı tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER