ASTİM yönetiminden Aydın Valisi Ayyıldız'a ziyaret

ASTİM yönetiminden Aydın Valisi Ayyıldız'a ziyaret

ASTİM OSB Yönetim Kurulu, Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Yeni oluşan yönetim kurulunun üyeleri, bünyelerinde yaptıkları görev dağılımı ve planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, "İlk hedef olarak, sanayicilerin enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşürecek doğalgaz şebekesinin yapımına başlayacağız. Bununla ilgili ihale son aşamaya geldi. 2016 Ocak ayından itibaren şebeke yapılmaya başlanacak. ASTİM OSB'de sanayicilere tahsis edilmek üzere yeni arsa oluşturma çalışmalarına da başladık. 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazi, OSB'den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacak. Nitelikli eleman bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan sanayicinin personel ihtiyacına cevap vermek adına eğitim alanında yapılacak çalışmalarımız da var. İmar planı çalışmaları tamamlanan endüstri meslek lisesi projeleri TOBB tarafından yapılmakta. Ayrıca GEKA'ya sunulan 'Sürekli Eğitim Merkezi' projesi de onaylandı ve 2016 yılında yapımına başlanacak." dedi.

ASTİM OSB'nin, Aydın sanayisinde önemli bir yeri olduğunu belirten Vali Ayyıldız da, "Yeni arsa oluşturma çalışmaları, sanayinin kapasitesini önemli ölçüde arttıracağı gibi OSB'nin daha da büyümesine imkan sağlayacak. Yeni yönetim kurulunun görevleri hayırlı olsun. ASTİM OSB için daha iyi işler yapılarak, daha güzel sonuçlar alınması temennisinde bulunuyorum." dedi.

Ziyarete ASTİM OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Halil Tavil, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Özdemir, üyeler Hakkı Gözlüklü, Zühtü Özçelik ve Ali Osman Çelik ile Bölge Müdürü Erdem Bilgili de katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber ASTİM yönetiminden Aydın Valisi Ayyıldız'a ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER