Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Provokatör, izansız, kalpsiz, zillet...
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 8 2022
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Uludere ziyareti üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Ziyareti 'su katılmamış bir provokatörlük' olarak niteledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Roboski ziyareti üzerinden hedef aldı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Kılıçdaroğlu şunu bilmelidir; Türkiye'de 'Roboski' diye bir yer yoktur, olmamıştır" dedi.
8 DEFA 'ZİLLET' DEDİ
Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini 'su katılmamış bir provokatörlük' olarak niteleyen Bahçeli, açıklamasında Millet İttifakı için tam 8 defa 'zillet' ifadesini kullandı.
Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı’nın aleni bir şekilde devlete saldırması, çürüdüğünü pervasızca iddia etmesi, bununla da yetinmeyip Erzurum ziyaretinden hemen sonra koşa koşa Şırnak Uludere’yi ziyaret edip kabuk bağlamış yaraları açmaya çalışması su katılmamış bir provokatörlüktür'' ifadelerini kullandı.
"YİNE YAŞ TAHTAYA BASTI"
MHP lideri, açıklamasının devamında şu sözleri kullandı:
"Türkiye Cumhuriyeti’nde 'Roboski' diye bir yerleşim yeri olmamasına rağmen, bölücü terör örgütünün bu kirli üslubunu seslendiren Kılıçdaroğlu bir kez daha yaş tahtaya basmıştır. Şırnak’ın Uludere ilçesinin Ortasu Köyü’nde 28 Aralık 2011 tarihinde yaşanan müessif hadisenin üzerinden geçen 11 yıl sonra helalleşme maskesi altında bölücü tezlere destek vermek, terör örgütünün değirmenine su taşımak aymazlık ve tabansızlıktır. Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye’de 'Roboski' diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır."
KILIÇDAROĞLU'NA 'İZANSIZ' VE 'KALPSİZ' DEDİ
Açıklamasının devamında CHP liderine yönelik ithamlarına devam eden Bahçeli, "Kılıçdaroğlu Kürt kökenli kardeşlerimi istismar çemberine alarak hissiyatlarını kanatmayı siyaset zannedecek kadar art niyetli, heveslerini kaşımayı helalleşme adıyla tevil edecek kadar da izansız ve k
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'2.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'3.Zelenskiy: Rusya'ya karşı yeni "savaş operasyonları" hazırlığı içindeyiz4.Washington iki Rus vatandaşını serbest bıraktı5.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı
6.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor7.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'8.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var9.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi10.Bunaltıcı sıkıntılar

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduy...

Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir s...

Zelenskiy: Rusya'ya karşı yeni "savaş operasyonlar...

Washington iki Rus vatandaşını serbest bıraktı

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı


