Camiye bomba atar mermisi isabet etti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ocak 17 2016
Şırnak'ın Cizre ilçesi Kale Mahallesi'nde bulunan Şeyh Seyda Camii bahçesinde yaralanan 3 çocuktan Hayrettin Şınık (10) hayatını kaybetti.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı 34. gününe girdi. İlçede güvenlik güçleri hendek kazan ve barikat kuran PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlarını sürdürüyor. İlçede operasyonların yoğunlaştığı Cudi ve Sur mahallelerinde bugün güvenlik güçleriyle teröristler arasında şiddetli çatışmalar olurken, sık sık silah ve patlama sesleri duyuldu.
Saat 14.30 sıralarında, çatışma bölgesine yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta olan Kale Mahallesi'ndeki Şeyh Seyda Camii bahçesi isabet aldı. Bu sırada cami bahçesinde oynayan 3 çocuk, şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Hayrettin Şınık (10) isimli çocuk hayatını kaybetti. 2 çocuğun tedavisi sürüyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

KEMAL GÜLEN







