Canikli'nin ismi bu sefer kadına şiddet iddiasında geçiyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Nisan 15 2023
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli’nin yeğeni Kemal Canikli’nin eşi Rüzgar Canikli, eşini şiddete maruz bıraktı. Yaşanan olaylarda Nurettin Canikli ismi de geçiyor.
15 Temmuz'dan birkaç saat önce milletvekili araç dokunulmazlık kartına sahip araba ile İpsala Sınır Kapısı’ndan geçerek Yunanistan’a giden Kemal Canikli, şimdi de boşanma davası devam eden eşi Rüzgar Canikli’'yi şiddete maruz bıraktığı ve 2 yaşındaki çocuğunu annesine göstermediği iddialarıyla gündemde.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; sosyal medyadan paylaşım yapan Rüzgar Canikli'nin iddiasına göre; Kemal Canikli, birliktelikleri sırasında kendisine sürekli olarak şiddet uyguladı. Eşiyle boşanma sürecinde olan Rüzgar Canilkli, eşinin bir arkadaşının kimliği ile gittiği otelde başka bir kadınla yakaladığını ve bu esnada da yine benzere şiddete maruz kaldığını söyledi. Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda ise eşi kendisine şiddet uygularken görülüyor. Genç kadın bu görüntüyü, "6,5 aylık hamileyim burada beni aldattığı kadınla bastığım için yerlerde sürükledi beni" ifadeleriyle paylaştı.
NURETTİN CANİKLİ'NİN DANIŞMANLARI TEHDİT ETTİ
Sosyal medyada dile getirdiği şiddet görüntülerinin mahkeme dosyasında yer aldığını ifade eden Rüzgar Canikli’nin iddiaları arasında tüm bu yaşananlara rağmen kendisinin Nurettin Canikli’nin danışmanları tarafından tehdit edildiği de yer aldı.
"SİYASİ GÜÇLERİNİ KULLANIYORLAR"
"Şikayetim devam ediyor" diyen Rüzgar Canikli, "Şimdi oğlum nerede ne durumda kesinlikle bilmiyorum. Telefonla bile görüştürmüyorlar. Her yerden yardım istedim ama sürekli siyasi güçlerini kullanarak adaletin yerini bulmamasını sağlıyorlar" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'2.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'3.Zelenskiy: Rusya'ya karşı yeni "savaş operasyonları" hazırlığı içindeyiz4.Washington iki Rus vatandaşını serbest bıraktı5.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı
6.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor7.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'8.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var9.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi10.Bunaltıcı sıkıntılar

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduy...

Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir s...

Zelenskiy: Rusya'ya karşı yeni "savaş operasyonlar...

Washington iki Rus vatandaşını serbest bıraktı

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı


