Çocuk meclisi üyelerine diş taraması


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Çocuk Meclisi Üyelerinin Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası vesilesi ile özel bir hastanenin ağız ve diş sağlığı polikliniğinde sağlık kontrolünden geçtiklerini söyledi.

Ağız ve Diş Sağlığı hakkında önce diş doktorlarından bilgiler alan Çocuk Meclisi Üyelerine konunun öneminin vurgulandığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Her Kasım ayının 3. haftasında Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu hafta içerisinde belediye olarak bir seri etkinlik düzenledik. Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Melikgazi Çocuk Meclisi Üyeleri özel bir hastanenin ağız ve diş sağlığı polikliniğinde sağlık kontrolünden geçtiler." dedi.

Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'nın amacının toplumda ağız ve diş sağlığının önemi, hastalığı tanımı ve hastalıkla mücadele konusunda bilgilendirilmek olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ağız ve diş hastalığının ülkemizde tüm yaş grubunda görüldüğünü ancak gelişen ağız ve diş tedavi yöntemleri ile insanların artık çene yapısının dahi değiştirilebildiğini kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Çocuk meclisi üyelerine diş taraması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER