Erdoğan İstanbul için sıkı takipte: Erbakan'la görüşecek
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 12 2023
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti genel merkezi'nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la görüşecek. Erbakan dün iktidarın ekonomi politikalarını eleştirmişti.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la görüşecek.
Görüşmeye iliştin talebin Erdoğan'dan geldiği öğrenildi. Görüşme gündemi yerel seçim, Gazze ve ekonomi başlıklarında olacak.
İKTİDARI ELEŞTİRMİŞTİ
Erbakan, dün Meçlis'te yaptığı açıklamada asgari ücrete yapılacak zammın oranının yüzde 36 olması gerektiğini söylemişti. Erbakan, 2024 bütçesini ve hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek "Astronomik ölçüde attırılan ÖTV ve KDV ile ek MTV’ye ve zamlara karşın bütçe açık veriyor. Hükümet kamuyu borçla idare ediyor. Bu gidişatın fren tutmayacağı ortadadır. Bu düzen faiz lobisini besliyor, milyonlarca vatandaşı eziyor” demişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'5.Her bir alışveriş bir risk

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







