Fenerbahçe imzayı attırdı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 30 2021
Fenerbahçe yönetimi ile anlaşma sağladığı belirtilen Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Caulker geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor'da top koşturuyordu.
Fenerbahçe, dün akşam saatlerinde prensip anlaşmasına vardığı ve sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet ettiği Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Steven Caulker'ı 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile 2+1 sezonluğuna anlaşma sağlamıştır. Kendisine çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz. Fenerbahçemize hoş geldin Steven Caulker" ifadeleri kullanıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







