FİFA’dan Real Madrid ve Atletico’ya geçici izin
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ocak 30 2016
FİFA Real Madrid ve Atletico’ya geçici transfer izni verdi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA, reşit olmayan oyuncuların transferinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Real Madrid ve Atletico Madrid'e getirdiği transfer yasağını geçici bir süre dondurdu.
Bu karara göre, 2016-17 sezonunda bir yıl boyunca transfer yapması yasaklanan iki İspanyol ekibi önümüzdeki yaz transfer döneminde kadrosunu takviye edebilecek.
FİFA, transfer yasağının yanı sıra Atletico’yu 822 bin 500 Euro ve Real Madrid’i 329 bin Euro para cezasına çarptırmıştı.
Her iki kulüp söz konusu cezaya itiraz ederken, bunların değerlendirilmesi ve nihai karar çıkmasının aylar alabileceği belirtiliyor. Daha önce, 18 yaş altı yabancı oyuncuların transferinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Barcelona’ya da benzer ceza veren FİFA, Atletico’da 100 ve Real’de 39 oyuncuda usulsüzlük tespit etmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Asla Vazgeçmeyeceğim!2.Trump: 'Çok ciddi bir misilleme olacak'3.ABD'de üniversiteye kanlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!4.Yola çıktıklarımızla beraber Yoldayız5.Yola çıktıklarımızla beraber 'Yoldayız'
6.Endonezya ağlıyor: Sel felaketinde can kaybı 1000'i aştı7.Bedenin ritmi: Günün her saatinin bir işleyişi var8.Dünyanın konuştuğu firar: Machodo'nun Venezuela'dan kaçış detayları ortaya çıktı9.Rusya Donbas'da ısrarcı10.Rusya'nın donmuş varlıklarına el konuldu: AB ile Moskova arasında hukuk savaşı başladı

Kemal Gülen
Esra Büyükcombak

Numan Yılmaz

Prof. Dr.








