Fikret Orman'a istifa çağrısı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Eylül 20 2019
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticilerinden Hasan Bozkurter, siyah-beyazlıların gündemine dair açıklamalar yaptı. Bozkurter, Fikret Orman yönetimini istifaya davet ederken, “Fikret Orman iyi bir Beşiktaşlı. İstifa bir erdemdir, hizmettir" dedi.
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticilerinden Hasan Bozkurter, siyah-beyazlıların gündemine dair açıklamalar yaptı. Bozkurter, Fikret Orman yönetimini istifaya davet ederken, “Fikret Orman iyi bir Beşiktaşlı. İstifa bir erdemdir, hizmettir. Beşiktaş’ta yeni bir sayfa açılmalı” ifadelerini kullandı.
Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını cevaplayan Hasan Bozkurter’in açıklamaları şu şekilde:
"BU TRANSFERLER YAPILDIĞINDA ABDULLAH AVCI NEREDEYDİ?"
Abdullah Avcı’ya katılmıyorum. Beşiktaş’ın oyun sistemini Allah aşkına bilen biri var mı? Bu kadar pas yapıp da maç kazanmayan takım yok. Sayın Avcı bu pasları nerede yaptırıyor? Al gülüm, ver gülüm. Sonra ne oldu? Kaybettik. Bireysel hatalar yapıldıysa bu transferler yapılırken siz neredeydiniz? Quaresma giderken siz neredeydiniz? Bu işleri oyuncuların üstüne yıkmak olmaz. Zaten camiada Abdullah Avcı’ya kimse katılmıyor.
'İSTİFA BİR ERDEMDİR'
Abdullah Avcı göreve geldiğinde birçok insan sevindi. Alınan galibiyetler ortada. Camianın içinden biri olarak herkesin üzgün olduğunu görüyorum. Fikret Orman’dan bir açıklama bekledik. Camiada Orman’ın yorgun olduğunu herkes söylüyor. Orman’ın Beşiktaş’ı sevdiğine inanıyoruz. Ama istifa da bir erdemdir, bir hizmettir. Beşiktaş’ta yeni bir sayfa açılmalı, yeni heyecan gelmeli.
“BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜNÜ AÇIN”
Yöneticiler sürekli para kovalıyoruz diyorlar. Sevgili yöneticiler kendilerini yormasın. İstifa etsinler. Beşiktaş yarı yolda kalmaz. Beşiktaş ne başkansız ne de yönetimsiz kalır. Yöneticiler heyecanını yitirmiştir. Taraftarlar daha önce başkan paralar nerede diyordu. Şimdi başkan neredesin diyorlar. Yaşananları taraftarlar açıklıyor. Sayın Başkan ve yönetim Beşiktaş’ın önünü açmalı ve erde
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


