Galatasaray'ın 41 maçlık serisini Başakşehir sona erdirdi

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Kasım 22 2019
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Seyrantepe'de karşı karşıya gelen Galatasaray ile Medipol Başakşehir'in mücadelesinde bir gol vardı. Sarı Kırmızıları 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, böylece Galatasaray'ın 41 maçlık evinde maç kaybetmeme serisine de son vermiş oldu.
Galatasaray'ın 41 maçlık serisini Başakşehir sona erdirdi

Süper Lig’in 12. haftasının açılış maçında Başakşehir deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Konuk ekip Gulbrandsen attığı golle üç puanı alırken Sarı-Kırmızılı takımın da evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Medipol Başakşehir bu galibiyetle puanını 22’ye çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray, 19 puanda kaldı.

ARDA TERİM’İN ELİNİ ÖPTÜ, GALATASARAY 5 YERLİ İSİMLE BAŞLADI

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara Galatasaray-Başakşehir maçı bitti. Zirve mücadelesi veren ve galibiyet halinde iki takımında maç fazlasıyla liderliğe yükseleceği karşılaşmada Sarı-Kırmızılı takımda ciddi eksikler vardı. Fatih Terim uzun bir aradan sonra ilk 11’de beş yerli oyuncuya şans tanıdı. Maç öncesi Arda Turan’ın Fatih Terim’in elini öpmesi de iki arasındaki buzların eridiğini gösterdi.

İKİ TAKIMDA KONTROLLÜ OYUNU TERCİH ETTİ

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte Galatasaray hücum olarak önde görünse de iki takımda öncelikli olarak oyunu kontrol etmeyi düşündü. Sarı-Kırmızılı takım Visca’nın bulunduğu bölgeyi kapatarak Başakşehir’in oyun hareketliliğini bozdu. Galatasaray’da Ömer Bayram ve Mariano ile ileri çıkarken üretkenlik kısmı Babel’de kaldı.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Başakşehir etkili geldi. Clichy’nin sol kanattan yaptığı ortada top Visca’dan sekip Crivelli’nin önünde kaldı. Fransız golcünün vuruşunda kaleci Okan kritik bir kurtarışa imza attı.

GALATASARAY BASKI KURDU SONUÇ ALAMADI

İlk yarım saatlik bölüm geçildiğinde Galatasaray taraftarının da desteği ile öne çıkmaya başladı. Başakşehir’in pas hataları da ev sahibi takımın işini kolaylaştırdı. 34’te Galatasaray tehlikeli geldi. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruş sonrası Ömer

Bu haberler de ilginizi çekebilir