Macaristan Başbakanı Orban'dan Putin’e yeni teklif

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Çarşamba, Nisan 6 2022
Macaristan'da seçimleri kazanarak bir dönem daha başbakanlık koltuğunda oturma imkanı yakalayan Viktor Orban'dan Ukrayna konusunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yeni bir telifte bulunduğu aktarıldı.
Macaristan Başbakanı Orban'dan Putin’e yeni teklif
Rusya yönetiminin Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri saldırılar sürerken, ateşkes görüşmeleri ise Belarus'tan sonra İstanbul'da devam etmişti.

Macaristan'da seçimleri kazanarak bir dönem daha başbakanlık koltuğunda oturma imkanı yakalayan Viktor Orban'ın ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e barış görüşmelerinin Macaristan’da yapılmasını teklif ettiğini açıkladığı beliritldi.

TEKLİFTE BULUNDU

Macaristan Başbakanı Orban, "Putin’e Ukrayna ile barış görüşmelerini Macaristan’da gerçekleştirmelerini teklif ettim, şartlı olarak kabul etti . Rusya ruble ile ödeme istiyorsa ruble ile ödeme yapacağız." açıklaması yaptı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir