Metropoll Araştırma’nın başkanı Özer Sencar son durumu açıkladı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Mart 5 2024
Yerel seçimlere az bir zaman kala İstanbul ve Ankara'yı kimin kazanacağı merak ediliyor. Metropoll Araştırma'nın Başkanı Özer Sencar, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum'un önünde olduğunu ancak Fatih Erbakan ve partisinin oy dengesini değiştirebileceğini söyledi. Sencar, "Her an herşey olabilir" dedi
Metropoll Araştırma’nın başkanı Özer Sencar, Ankara ve İstanbul’daki seçim sonuçlarına ilişkin konuştu.
İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun Murat Kurum’dan önde olduğunu söyleyen Sencar, Yeniden Refah Partisi’nin kararının sonuçlara etki edeceğini belirtti. Ankara’da Mansur Yavaş’ın açık ara önde olduğunu ifade eden Sencar, “Ankara’da 10 gün önce yaptığımız bir araştırmanın sonuçlarına göre Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok’un tam 14 puan önünde. Ankara’nın Mansur Yavaş’ta kalacağı konusunda çok eminiz.” ifadelerini kullandı.
Sencar, şunları söyledi: “İzmir’de de CHP için bir problem görmüyorum. Yaptığımız anketlere göre İzmir’de de CHP’nin adayı Cemil Tugay rahat bir şekilde kazanıyor. CHP’nin İzmir’de ithal bir adaya oy vereceğini düşünmüyorum.
İzmir’de de CHP için bir problem görmüyorum. Yaptığımız anketlere göre İzmir’de de CHP’nin adayı Cemil Tugay rahat bir şekilde kazanıyor. CHP’nin İzmir’de ithal bir adaya oy vereceğini düşünmüyorum. Böylelikle İstanbul’unda İzmir’in de Ankara’nın da el değiştirmesini beklemiyoruz. Yeniden Refah Partisi, Türkiye genelinde AKP’den en az 2 puan çekecek. Büyükşehirlerin hiçbirinde kazanma şansı yok ama AKP’den oy alacak. CHP adaylarından alacağı oy yok.
ERBAKAN HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLEYEMEM HER AN HER ŞEY OLABİLİR
Böylelikle İstanbul’unda İzmir’in de Ankara’nın da el değiştirmesini beklemiyoruz. Yeniden Refah Partisi, Türkiye genelinde AKP’den en az 2 puan çekecek. Büyükşehirlerin hiçbirinde kazanma şansı yok ama AKP’den oy alacak. CHP adaylarından alacağı oy yok. Yeniden Refah Partisi, AKP aleyhine çalışıyor CHP’ye dolaylı olarak yardım sağlıyor. Fatih Erbakan daha önce de çekildi. Erbakan’ın veya partideki arkadaşları hakkında net bir şey söyleyemem her an her şey olabilir.
İMAMOĞLU ÖNDE AMA…
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'2.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'3.Zelenskiy: Rusya'ya karşı yeni "savaş operasyonları" hazırlığı içindeyiz4.Washington iki Rus vatandaşını serbest bıraktı5.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı
6.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor7.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'8.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var9.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi10.Bunaltıcı sıkıntılar

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduy...

Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir s...

Zelenskiy: Rusya'ya karşı yeni "savaş operasyonlar...

Washington iki Rus vatandaşını serbest bıraktı

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı


