SADAT’tan Haşhaşi usulü gözdağı
SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi; Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; CHP’li bir kadının Kılıçdaroğlu’nun Dündar’la yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verdiğini açıkladı. SADAT’ın bu taktiği akıllara tarihteki ilk terör örgütü olan Haşhaşilerin lideri Hasan Sabbah’ın Selçuklu Sultanı Melikşah’a en yakınındaki adamları üzerinden verdiği mesajı getirdi.
T24.com'dan Kadir Bayer'in haberine göre, ana Muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı televizyon programı sırasında, paramiliter güçler yetiştiren ve suikast taktikleri eğitimi veren SADAT’ın reklamı yayımlandı. Söz konusu reklamın yayınlanmasının ardından bütün kamuoyu ve uzmanlar bunun Kılıçdaroğlu’na tehdit ve gözdağı amaçlı olduğu yönünde birleşti.
SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi de bunun planlı bir hareket olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Tanrıverdi; “Serdar bey, yıllardır agresif/çarpıcı reklamlar yapmadığımız için eleştiriliyorduk. Reklam departmanımız da buna çok içerliyordu. Gol mü olmuş!” açıklamasında bulundu. Tanrıverdi; Kılıçdaroğlu’nun en yakınından kendilerine bilgi sızdığını ise; “Etkili reklam için @halktvcomtr veya @tele1comtr planlıyorduk. Hafta ortası CHP’den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu’nun Dündar’la yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık” ifadeleri ile duyurdu.
Bu açıklamalar ile Kılıçdaroğlu’nun en yakınında adamları olduğunu açıklayan Tanrıverdi’nin; Haşhaşilerin lideri Hasan Sabbah usulü bir tehdit mesajı gönderdiği yorumları yapıldı. Güvenlik uzmanları tarafından söz konusu reklamın Kılıçdaroğlu’na “En yakınındayız.” mesajı vermek amaçlı planlandığı belirtildi. Haşhaşiler de Selçuklu Sultanı Melikşah’ın Alamut Kalesi üzerine yaptığı seferi engellemek için en yakınına soktukları adamları deşifre etmiş, böylece Melikşah’ı tehdit etmişlerdi.
KILIÇDAROĞLU PA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN








