Facebook'ta paylaştığı motorla can verdi!

Ailesinin kendi motosikletini kullanmasına karşı çıkmasına rağmen, bu sefer arkadaşının motorunu aldı.

Facebook'ta paylaştığı motorla can verdi!

Konya'da daha önce yaptığı kaza nedeniyle ailesinin motosikletini kullanmasını izin vermediği 18 yaşındaki Hulusi Özcan, arkadaşına ait motosikletle yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Konya- Karaman karayolu Hadimi Parkı yakınlarında meydana geldi. Hulusi Ercan, arkadaşı İsmail Karabıyık'a ait motosikletle gezintiye çıktı. Arkasına da motosikletin sahibi arkadaşı Karabıyık'ı alan Hulusi Ercan, önce bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldı. Ardından ana yola çıkıp sol şeride geçmeye çalışan Hulusi Ercan'a, arkasından gelen 50 yaşındaki Eyüp İpek yönetimindeki otomobil çarptı. Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, başında kask bulunmadığı öğrenilen Ercan ve Karabıyık yola savrularak ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Ercan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Bir sarrafta tezgahtar olarak çalışan Hulusi Ercan'ın daha önce yaptığı ve hafif şekilde yaralandığı kaza nedeniyle ailesinin kendi motosikletini kullanmasını izin vermediği öğrenilirken, motosiktletini de evinin bodrumuna koyduğu ve satıp otomobil almaya hazırlandığı öğrenildi. Motosiklet tutkunu olduğu öğrenilen Ercan'ın sosyal paylaşım sitesi facebook sayfasına koyduğu motosiklet fotoğrafı da dikkat çekti. Polis kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. 



(DHA)

<< Önceki Haber Facebook'ta paylaştığı motorla can verdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER