‘Türkiye monarşi sistemine geçti'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mayıs 29 2023
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, saray avlusunda yaptığı konuşmada zaferini ilan etti. Gazeteci, akademisyen, siyasetçi, sanatçı ve sosyal medya kullanıcıları seçimi yorumladı.
Gazeteci Yüksel Durgut ''Bugünden itibaren Türkiye'nin geçtiği sistem monarşidir.'' derken, Suriyelilerin silahlı kutlama görüntüleri ile birlikte sosyal medyada “Türkiye’yi kimin yöneteceğine Suriyeliler karar verdi” paylaşımları yapıldı. Siyasiler ise 'Türkiye bugünden kötü günler görecek' açıklaması yaptı.
Sanatçı Levent Üzümcü de "Yargılanmama isteğiniz çok baskındı. Kolay gelsin alayınıza." ifadelerini kullandı.
Oyuncu Ahsen Eroğlu Türkiye'yi terk etme kararı aldığını duyurdu.
Erdoğan’ın kesin olmayan YSK verilerine göre Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasına siyasetçi, gazeteci, sanatçı ve akademisyenlerden çeşitli değerlendirmeler geldi.
GAZETECİ DURGUT: TÜRKİYE MONARŞİ SİSTEMİNE GEÇTİ
Erdoğan’ın her seçim zaferi sonrasında AKP Genel Merkezi'nden yaptığı geleneksel balkon konuşmasını saraydan yapması ise bu yorumu destekler nitelikte. Erdoğan çok uzun bir zamandır devlet ve parti ile ilgili programlarının konuşmalarını s
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç9.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


