Yenimahalleliler Kutlu Doğum Programı'nda buluşuyor


Yenimahalle Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşrifinin 1445'inci yılı dolayısıyla Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde 'Kutlu Doğum Programı' düzenleyecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan programda birbirinden değerli hatipler yer alacak. 14 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de Çok Amaçlı Salonda, ilk olarak Hacı Bayram Veli Camii Hatibi Ahmet Karalı'nın okuyacağı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan etkinlik, Kocatepe Camii Hatibi İsmail Coşar ve Emekli İmam Hatibi Bilal Demiryürek'ten Tasavvuf Musiki Konseri, şiir, naat ve kasideler ile devam edecek.

Tüm başkentlileri programa davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Peygamberimizi okumaya, anlamaya bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bir arada huzur ve barış içinde yaşamamızın tek koşulu peygamberimizin öğretilerine uymak ve Kur'an-ı anlamaktan geçmektedir. Yaşamı ve öğretileri ile binlerce yıl ötesinden insanlık sürecini aydınlatmaya devam eden Peygamber Efendimizi bu müstesna günde yad edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel geceye davet ediyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalleliler Kutlu Doğum Programı'nda buluşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER