105 yaşındaki dedenin hayali, Başbakan Erdoğanı

105 yaşındaki dedenin hayali, Başbakan Erdoğanı görmek -Kırklarelide yaşayan Mustafa Değirmencioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı görmenin hayalini kuruyor


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelide yaşayan 105 yaşındaki Mustafa Değirmencioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı görmenin hayalini kuruyor.
     Yayla Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan Değirmencioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, içindeki yaşama isteğini hala koruduğunu belirterek, uzun yaşamasının sırlarından birinin namaz kılmak, diğerinin ise 7 yaşına kadar anne sütü içmesi olduğunu ifade etti.
     Doğum gününde Başbakan Erdoğan ile pasta kesmek istediğini anlatan Mustafa Değirmencioğlu, Erdoğan için sürekli dua ettiğini dile getirdi.
     Değirmencioğlu, torununun torunu dahi olduğunu ancak kendisini ziyaret etmediklerini ifade ederek, şunları söyledi:
     Onları görmeyi de çok istiyorum ancak tek hayalim, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı görmek. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Başbakanımız inşallah beni ziyarete gelecek. Dünyayı gezen o. Nerede bir felaket varsa Başbakanımız orada. Memleketi kalkındırmak için dünyayı gezer, memleket hayrına çalışır. Onu sevmeyeni Allah görsün. Televizyonda sürekli onu dinlerim. Konuştuklarını yerine getirir. Zamanla daha çok işler yapacak.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber 105 yaşındaki dedenin hayali, Başbakan Erdoğanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER