2013e doğru

2013e doğru -Giresun Valisi Şahin, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı


GİRESUN (A.A) - Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 2013 yılının Giresuna, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
     Vali Şahin, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, bir yılın daha geride kaldığını, umut ve beklentilerle huzur içerisinde yeni bir yıla girileceğini belirtti.
     Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi hayat şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. Yeni yılda hedefimiz; ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınması için sürdürülen projelerin tamamlanması ve yeni projelerle ilimizi layık olduğu seviyeye yükseltmektir.
     Giresun, turizm ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda bölgesinin merkezi olma konumundadır. İlimiz, yeni yapılacak yatırım ve hizmetlerle önündeki hedeflere ulaşma konusunda gayret ve çaba içinde olacaktır. Bu anlamda geleceğe güvenle bakmaktayız.
     Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının ilimize ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini, diliyor, tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve en iyi dileklerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER