7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali

7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali sona erdi -Festival kapsamında yapılan yarışmada Emin Hazini 1., Hoseyin Abbas Galizade 2., Mohammed Rezanirgasami ise 3. oldu


SAKARYA (A.A) - Serdivan Belediyesi tarafından 7. düzenlenen Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali sona erdi.
     Festival Serdivandaki bir restoranda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
     Çeşitli ülkelerden gelen sporcular ile 31 Ağustosda Kırantepede başlayan ve 5 gün süren festivalde, sporcular hedef yarışlarında mücadele ederken, festival kapsamında kurayla belirlenen vatandaşlar da yamaç paraşütüyle uçmanın keyfini yaşadı.
     Festival alanında gündüz saatlerinde uçuşların yanı sıra çocuklar için çeşitli oyunlar, büyükler için ise halat çekme, çuvalla yürüme ve tavla turnuvaları, akşam saatlerinde ise Sakaryalı sanatçılar tarafından konser verildi.
     Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kapanış töreninde yaptığı konuşmada 7 yıldır Sakaryada büyük heyecan yaratan ve her yıl kendini yenileyerek devam eden festivalin 5 gün önce heyecanla açtıklarını belirtti.
     Alemdar, 5 gün içerisinde yapılan yarışmalar sonucunda kazasız belasız eğlenceli vakit geçiren ve gerçekten Serdivan için, Sakarya için faydalı olduğuna inandığım bu yarışmanın ödül gecesini düzenliyoruz. Güzel bir 5 gün geçirdik. İnşallah bir daha ki sene daha güzel bir festival düzenlemenin gayreti içerisinde olacağız diye konuştu.
     Festival koordinatörü Muhammed Şirali de, zamanın çok çabuk geçtiğini ifade ederek ikinci, üçüncü derken 7. sini de geride bıraktık. Gittikçe festival güzelleşiyor. Bu sene Serdivan Belediyesinin festival alanına kattığı yenilikler daha renkli hale getirdi. Halkın daha çok katıldığını gördük. Önümüzdeki festivallerin daha güzel geçeceği belli. Sporcularımız bir daha ki festivali heyecanla bekliyorlar diye konuştu.
     Törenin ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
     Festivalde, Emin Hazini 1., Hoseyin Abbas Galizade 2., Mohammed Rezanirgasami ise 3. oldu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER