Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Güreşciler grup müsabakalarına gidiyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanlı güreşçiler, Genç Erkekler Serbest Grup Müsabakalarına katılacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, kentte güreş branşında başarılı sporcular yetiştirdiklerini belirtti.
     özellikle ulusal ve uluslar arası müsabakalara katılan sporcu sayısının her geçen gün arttığına dikkati çeken Bağcı, Kahramanmaraşta yapılacak müsabakaya önem verdiklerini ve sporcularından başarılı sonuçlar beklediklerini kaydetti.
    
     -Basketbol müsasakaları
    
     Yıldız Erkekler ve Kızlar Basketbol Grup Birinciliği 22-24 Şubat tarihleri arasında Adıyamanda yapılacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü İle Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen protokol gereğince basketbol grup müsabakalarının yapıldığını belirtti.
     Etkinlik kapsamında Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Ankara ve Bursadan 19 takım ve yaklaşık 250 sporcunun Adıyamana geleceğini belirten Bağcı, şunları kaydetti:
     İlimizde düzenlenecek bu yarışmalar sonrasında yıldız kız ve erkekler basketbol grup birincileri 7-10 Mart 2013 tarihleri arasında Bolu, Konya, Sinop ve Trabzon illerinde 29 takım düzenlenecek olan Türkiye yarı final birinciliğinde yarışmaya hak kazanacaklardır.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER