Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Yol yapımı çalışması


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Ankara-Afyonkarahisar karayolunda başlatılan yol düzenleme çalışmalarının ikinci etabı tamamlandı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, iki etap şeklinde yürütülen çalışmaların birinci etabında, Çevreyolu Kavşağı ile Jandarma Kavşağı arasında sıcak asfalt serimi gerçekleştiren ekipler, aynı güzergahın Ankara istikametine doğru olan ikinci etap çalışmalarına da devam ediyor.
     İkinci etap çalışmaların ilk etabında, Jandarma Kavşağı ile Efeler Kavşağı arasında asfalt serimi yapan ekipler, Efeler Kavşağı ile Çevre Yolu Kavşağı arasında yapacağı çalışmalar için bu bölgede devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarının tamamlanmasını bekliyor.
    
     -Afyonkarahisarda su kesintisi
    
     Afyonkarahisarda bazı bölgelerde su kesintisi uygulanacak.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 25 Temmuz çarşamba günü saat 08.00da çalışmalar nedeniyle suların kesileceği ve en 24, en fazla 48 saat içinde çalışmaların tamamlanarak yeniden su verileceği bildirildi.
     Afyonkarahisar-İzmir yolu Akören mevkisinde karayolları tarafından yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle, içme suyunun temin edildiği Akdeğirmen Barajının isale hattında DSİ tarafından zorunlu olarak değişiklik yapıldığı belirtildi.
     DSİ tarafından 800 milimetre çaplı bin 400 metre çelik isale hattı yaptırıldığı, yapılan çelik isale hattın mevcut isale hattına bağlantısının yapılacağı bu çalışma nedeniyle su kesintisi yaşanacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER