AK Partiden Tekirdağda iftar

AK Partiden Tekirdağda iftar


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İftarlarla kardeşlik duygularını dolu dolu yaşadık dedi.
     AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve AK Parti Tekirdağ İl teşkilatının organizasyonu ile Tekirdağda iftar programı düzenlendi.
     Babuşçu, Tekirdağ sahilinde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Çanakkalede başladıkları iftar sofralarına yarın Tekirdağın Marmara Ereğlisi ilçesinde son vereceklerini söyledi.
     Babuşçu, Trakya bölgesinde toplam 23 ayrı noktada iftar programı yaptıklarını belirten Babuşçu, Ancak paylaşınca kardeş olabileceğine inandık. İftarlarla kardeşlik duygularını dolu dolu yaşadık. Gittiğimiz her yerde o kardeşlik ruhunu gördük dedi.
     Trakyadaki tüm illerin AK parti teşkilatlarıyla ortak bir çalışma içine girdiklerini anlatan Babuşçu, ramazan ayının sonuna gelen bu günlerde doğru bir iş yaptıklarını gördüklerini dile getirdi.
     Babuşçu, şunları kaydetti:
     Ancak paylaşınca kardeş olunabileceğini sahada yaşayarak gördük. Gittiğimiz yerlerde kardeşlerimizle buluştuk. Bir sonraki iftar programında da vatandaşlarımızla buluşmayı ümit ediyoruz. Basın mensuplarımız da yoğun ilgi gösterdi. Trakyaya gelirken ramazan iftarlarımızın nasıl karşılanacağı konusunda tereddütlerimiz vardı ama müthiş bir teveccüh ile karşılandık. Bugün Tekirdağda esnaf ziyareti yaparken vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi bizi memnun etti. Biz birlikte Türkiyeyiz. Oruç tutanı da tutmayanı da bu sofrada bir araya geldi. Bizim arzu ettiğimiz tablo da bu.
     İftara, AK Parti İstanbul milletvekilleri Nimet Baş, Türkan Dağoğlu, Gülay Dalyan, Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ile Özlem Yemişçi de katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber AK Partiden Tekirdağda iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER