AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: -Örneklerini aktarıp farkındalık oluşturabilirsek İzmirliler AK Parti belediyeciliğinin farkını çok daha iyi görmüş ve anlamış olacaktır


İZMİR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Örneklerini aktarıp farkındalık oluşturabilirsek İzmirliler AK Parti belediyeciliğinin farkını çok daha iyi görmüş ve anlamış olacaktır dedi.
     Hotar, partisinin 42. İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, verilen oyların getirdiği sorumlulukla halka katkı vermeyi sürdürdüklerini ifade etti.
     İzmirde algı yönetiminin çok önemli olduğunu belirten Hotar, bu konuda herkesin birçok örnek yaşadığına dikkati çekti.
     Hotar, bir gün taksiye bindiğini, kendisini tanımayan şoförün, İzmirin çok beceriksiz bir belediyesi olduğunu ancak bunun belediyeyi hükümetin engellemesinden kaynaklandığını söylediğini anlatarak, şöyle konuştu:
     Bu tarz örnekler artırılabilir. Muhalefet edenlere, Niye böyle muhalefet ediyor deme hakkına sahip değiliz. Bizim görevimiz bu algıyı çürütmek, bunu gerçekle ikame etmek, onun yerine doğruları anlatmak. Hükümetimizin ve partimizin önce ülke, daha sonra İzmir için yaptıklarını anlatmamız lazım. Örneklerini aktarıp farkındalık oluşturabilirsek İzmirliler AK Parti belediyeciliğinin farkını çok daha iyi görmüş ve anlamış olacaktır. Yerel seçime sayılı günler kala bugünleri başarılı bir şekilde geçirip, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer AK Partili olmayan belediyeleri AK Parti belediyecilik anlayışına kavuşturalım.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER