Ardahanda doğalgaz çalışmalarına başlandı

Ardahanda doğalgaz çalışmalarına başlandı


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, doğalgaz ile ilgili çalışmalara bugün itibarıyla resmen başladıklarını bildirdi.
     Köksoy, yaptığı açıklamada, kente gelecek olan doğalgaz ile ilgili ilk olarak Ardahan-Göle yolu üzerinde çalışmalara başlandığını kaydetti.
     Çalışmalar hakkında Kar-Gaz yetkililerinden bilgi aldığını ifade eden Köksoy, "Bugün itibarıyla kentte 50 bin metre doğalgaz hattı için çalışmanın resmen startı verilmiştir. Bu çalışmayı 3 ay içinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
     Bu çalışmanın gerçekleşmesi için yıllardır mücadele verildiğini, bugün o mücadelenin sonuçlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Köksoy, şöyle devam etti:
     "Ardahan için çok önemli olan bu yatırımı artık getirmenin heyecanını yaşıyoruz. Doğalgazdan dolayı, hem ısınma anlamında hem de yatırım anlamında ayrıca temiz hava bakımında çok önemli bir hizmet olacaktır. Çünkü doğalgazdan dolayı kirli hava önlenmiş olacaktır. Bu sonuç bizi gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Kentimiz daha yaşanılır bir kent olacaktır."
     Mecut çalışmanın tüm Ardahana hayırlı olmasını dileyen Köksoy, süreçte emeği geçen Vali Seyfettin Azizoğlu ve AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalaya da teşekkür etti.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Ardahanda doğalgaz çalışmalarına başlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER