CHP İl Başkanı Keleş, Karasu Küçük

CHP İl Başkanı Keleş, Karasu Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Karasu Sahilyolu Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.
     Sanayi sitesiyle ilgili bilgi veren Karasu Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatalbaş, sanayi sitesinin taşınmasıyla ilgili basın açıklaması yaptıklarını dile getirerek, Bölgenin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm alanı ilan edilmesiyle sitenin orta ve uzun vadede kaldırılması öne sürülmektedir dedi.
     Karasu Belediyesinin aldığı meclis kararıyla, sanayinin Armuttarla mevkisine kurulmasının planlandığını belirten Çatalbaş, kararın kooperatif yöneticilerini ve esnafları üzdüğünü söyledi.
     Keleş ise mevcut yerin altın değerinde olduğuna dikkati çekerek, Sizlere altın alıp gümüş verecekler. Buradaki ana yola cephesi olan ve tamamlanması düşünülen Organize Sanayi Sitesinin karşısındaki mevcut yeriniz altın değerindedir. Burası turizm alanı olarak ilan edilmiş olsa dahi, buradaki esnafın dükkanının ederi kadar yer tahsis etmek mecburiyeti, burayı turizm alanı olarak ilan edenlerin görevidir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Keleş, Karasu Küçük Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER