Demiryolu Çalışanları Platformundan basın açıklaması

Demiryolu Çalışanları Platformundan basın açıklaması


KARAMAN (A.A) - Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarında (TCDD) örgütlü sendika, dernek ve vakıfların oluşturduğu Demiryolu Çalışanları Platformu, Karamanda basın açıklaması yaptı.
     Karaman Tren Garında gerçekleşen basın açıklamasında, platform adına konuşan Türk Ulaşım-Sen Adana Şube Başkanı Cengiz Köse, 156 yıllık geçmişi olan demiryollarının kaderini ve geleceğini tayin edecek olan bir yasal düzenlemenin arifesinde olduklarını söyledi.
     Türkiye Demiryolları Ulaştırmasının Serbestleştirilmesiyle İlgili Yasa Tasarısının TBMM Başkanlığına sevk edildiğini ifade eden Köse, şunları kaydetti:
     Henüz TBMM Genel Kurulunda görüşülmemiş olan yasa tasarısının geri çekilmesi için Demiryolu Çalışanları Platformunu kurduk. 6 koldan Ankaraya yürüyoruz. 3 Nisan günü TCDD Genel Müdürlüğü önünde toplanarak TBMMye yürüyeceğiz ve burada kitlesel bir basın açıklaması yapacağız. 16 Nisan 2013 günü de hizmetten gelen gücümüzü kullanarak 1 günlük iş bırakma eylemi yapacağız. Mücadelemiz sürecek. Bu mücadelemize, tüm demiryolcuları ve halkımızı destek vermeye çağırıyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Demiryolu Çalışanları Platformundan basın açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER