Derinkuyuda Öğretmenler Günü kutlandı

Derinkuyuda Öğretmenler Günü kutlandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirin Derinkuyu ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.
     Mehmet Ekmekçi Lisesi salonunda yapılan ilk kutlama programı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçerin Öğretmenler Günü kutlama mesajının sunumu gerçekleştirildi.
     İlçe Milli Eğitim Müdür Necati Turgut da, günün mana ve önemi üzerinde durduğu konuşmasında, Öğretmenler Günü dolayısıyla ebediyete intikal etmiş tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz. Öğretmenlik insan tarihi ile başlayan bir meslektir. Bugün bir onur günüdür. Servetini, sözlerini başkaları için yaşayan boşuna yaşamaz dedi.
     Daha sonra öğretmenler adına yapılan konuşma ve bir öğrencinin okuduğu şiirin ardından stajyerliği kalkan öğretmenler için yemin töreni yapıldı. Öğretmen Marşı ve ardından Müzik öğretmeni Ufuk Utku Afşar yönetiminde öğrenci korosu ve öğretmenlerin okuduğu şarkı ve türkülerle program sona erdi.
     Programa, Kaymakam Mithat Can Kutluca, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Kartaloğlu, Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Cumhuriyet savcıları Süleyman Polat ve Erdal Cengiz, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Pala ve öğretmenler katıldı.
     Öğretmenler Günü ile ilgili ikinci kutlama da Derinkuyu Anadolu İmam Hatip Okulunca gerçekleştirildi. Protokol ve öğretmenlere karanfil dağıtan Okul Müdürü Yılmaz Ceylan, okula hizmet eden eski Okul Aile Birliği Başkanı Rıdvan Öymene de0 plaket takdim ederek, teşekkür etti.
    
     Muhabir: Osman Aytekin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Derinkuyuda Öğretmenler Günü kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER