Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Torku Konyaspor Teknik Direktörü Tütüneker: Takım oyunumuzu ve çıkışımızı kalan maçlarda da devam ettirmek istiyoruz


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, takım oyunu ve yakaladıkları çıkışı kalan maçlarda da devam ettirmek istediklerini söyledi.
     Tütüneker, yaptığı açıklamada, haftalardır devam eden iyi oyunlarını son iki maçta sonuca yansıtıp galibiyetler aldıklarını belirtti.
     Ligde son 11 haftaya girildiğini ve her maçın final niteliğinde olduğunu vurgulayan Tütüneker, Samsunspor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacağız. Seyirci desteğini iyi kullanan bir takım karşısında istediklerimizi sahaya yansıtırsak, oradan puansız dönmeyeceğimize inanıyoruz. Artık iyi oyunumuzu sonuçla pekiştiriyor, çok sayıda gol pozisyonuna giriyor ve bunları iyi değerlendiriyoruz. Takım oyunumuzu ve çıkışımızı kalan maçlarda da devam ettirmek istiyoruz diye konuştu.
     Tütüneker, Göztepe karşısında alınan galibiyette taraftarların önemli paya sahip olduklarını, aynı desteği gelecek haftalarda da görmek istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER