Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: -"Bozüyükspor 2012-2013 sezonunda, küllerinden yeniden doğmuştur"


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Bozüyüksporun kulüp başkanı Cengiz Özkan, "Bozüyükspor 2012-2013 sezonunda, küllerinden yeniden doğmuştur" dedi.
     Özkan, düzenlediği basın toplantısında, Bozüyüksporun, siyasi, ticari ve spor krizinin olduğu bir dönemde yeni yönetimi ile 3 Ziraat Türkiye Kupası, 32 lig maçı yaptığını belirterek, karşılaşmalarda sahada ezilmeyen bir Bozüyükspor izlettirdiklerini kaydetti.
     Her şeyin para olmadığını, severek ve isteyerek nelerin yapılabileceğini Türk sporuna gösterdiklerini anlatan Özkan, şöyle konuştu:
     "Kendi grubumuzda hiçbir maçta rakibimiz bizi ezerek yenmedi. İkinci yarı özellikle takımın dengeleri oturduktan sonra kendi sahamızda mağlubiyetimiz yok, son 9 maçta da yenilmedik. Tek sıkıntımız mali yapının oturmamasıydı. Diğer anlamda futbolcular ve teknik ekip sahaya çıkıp Bozüyüksporu layık olduğu şekilde temsil ettiler. Takımımız mağlubiyeti hiçbir zaman kabul etmedi, bu yönetim, teknik ekip ve futbolcuların aynı şeyi istemesiyle başarıldı. Bu başarının sonucunda halkımız, siyasilerimiz, taraftarımız bu gerçeği görerek bizimle bütünleşmeye başlayınca daha güzel bir ortam oluştu. Bozüyükspor 2012-2013 sezonunda, küllerinden yeniden doğmuştur"
     Özkan, 2013-2014 sezonunda da aynı yapının devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER