Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor takım kaptanı Öztürk: 7 puanlık farkı kapatıp, sezon sonunda Yeni Malatyasporu şampiyon yapacağız


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun takım kaptanı Okan Öztürk, 7 puanlık farkı kapatıp, sezon sonunda Yeni Malatyasporu şampiyon yapacağız dedi.
     Grupta hafta sonu sahasında Bayrampaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdüren Yeni Malatyasporda, futbolcular Okan Öztürk ve Ömer Hacısalihoğlu, idmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
     Takım kaptanı Öztürk, çoğu maçı deplasmanda berabere bitirmelerinin kendileri için sıkıntı verici olduğunu söyledi. Balıkesirsporun puan farkını 7ye çıkardığını hatırlatan Öztürk, Ligdeki rakibimiz Balıkesirspor olarak görünüyor. Tabii ki bu bizim istemediğimiz bir süreç. 7 puanlık farkı kapatıp, sezon sonunda Yeni Malatyasporu şampiyon yapacağız. Taraftarlarımız da bu anlamda bize destek oluyor. Hiçbir yerde görmediğim kadar büyük bir destek var diye konuştu.
     Deplasmanda Kırklarelispor ile 0-0 berabere kaldıklarını anımsatan Öztürk, Bizim için sahanın kötü olması bir neden değil. Bizim gibi bir takımın saha şartları ne olursa olsun böyle maçları kazanması gerekiyor ifadelerini kullandı.
     Ömer Hacısalihoğlu ise Kırklarelispor maçında kazanmak için ellerinden geleni yapmalarına karşın istedikleri golü bulamadıklarını söyledi. Kırklarelispor maçında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Hacısalihoğlu, Bayrampaşa maçının önemine dikkati çekerek, Bu maçı kazandıktan sonra ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Her maça galibiyet parolasıyla çıktık ama maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Şampiyonluğa oynayan takımların mutlaka deplasmandan 3 puanla dönmesi gerekiyor diye konuştu.
     Hacısalihoğlu, devre arasında bütün eksikleri giderip, ligin ikinci yarısına bomba gibi başlayacaklarını söyledi.
     Bu arada, Malatya ekibinin antrenmanı, koşu, ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti.
     Sakatlıkları bulunan Gökhan Sinanoğlu, Cihan Yeşilırmak ve Ramazan Kahyanın katılmadığı antrenmanda, Emrah Ekmekçi ise kasığındaki çekme nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER