Hakem Yunus Yıldırımdan en anlamlı kırmızı

Hakem Yunus Yıldırımdan en anlamlı kırmızı kart -Manisada lise öğrencileriyle psikiyatri ve bağımlılık tedavisi gören gençler arasındaki gösteri maçını yöneten Yıldırım, karşılaşmanın sonunda alkol ve madde kullanımına sembolik


MANİSA (A.A) - FIFA kokarthakem Yunus Yıldırım, lise öğrencileriyle Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde psikiyatri ve madde bağımlılığı tedavisi gören gençler arasında düzenlenen gösteri maçını yönetti.
     Manisa Saruhanlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Umutlar Çiçek Açsın projesi kapsamında beden eğitimi öğretmeni ve FIFA kokartlı hakem Yıldırım eşliğinde Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesini (MRSHH) ziyaret etti.
     Yıldırım ve öğrenciler, ilk olarak hastane kütüphanesinde AMATEM ekibi tarafından alkol ve madde bağımlılığı konusunda bilgilendirildi.
     MRSHH Başhekimi Dr. Ahmet Ayer, Yıldırımın yöneteceği maçın, hastalar için unutulmaz bir anı olacağını belirterek, gösterdiği ilgiden ötürü Yunus Yıldırıma teşekkür etti.
     Yıldırım, daha sonra Saruhanlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile MRSHH Çocuk Ergen Psikiyatri ve AMATEM Kliniği hastalarından oluşan karma takım arasındaki futbol maçını yönetti.
     Karma takımın üstünlüğüyle sona eren maçın ardından Yıldırım, amaçlarının gençleri madde kullanımı ve alkolden uzak tutmak, spora yönlendirmek olduğunu söyledi.
     Yıldırım, Alkol ve madde bağımlılığına öğrencilerimiz ve Başhekimimiz ile kırmızı kart gösteriyoruz diyerek sembolik olarak kırmızı kartını gösterdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar/ Senem Yazıcı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Hakem Yunus Yıldırımdan en anlamlı kırmızı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER