Kadirlide süt üretimi projesi tanıtıldı

Kadirlide süt üretimi projesi tanıtıldı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında hazırlanan Süt Üretiminde HACCP Uygulamalarının Avrupada Öğrenilmesi Projesinin tanıtımı yapıldı.
     Gıda Mühendisi Ayşe Özlem Çiçek, Özel İdare İşhanı 75. Yıl Toplantı Salonunda yaptığı sunumda, 2012 yılında kabul edilen projeyle katılımcıların ABde uygulanan yenilikçi HACCP uygulamalarını öğrenmelerini amaçladıklarını söyledi.
     Çiçek, 113 bin 766 Avro tutarındaki projenin 6sı yurtiçi, 6sı da yurtdışı olmak üzere 12 ortağa sahip olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Proje kapsamında Belçika, Macaristan, İngiltere ve Almanyada çalışmalar yapılacak. Projemize, 3ü engelli, 20 Almanya, 10 Belçika, 10 Macaristan, 10 İngiltere ve 3 refakatçi olmak üzere 56 kişi katılacak. Katılımcılar yurt dışında 4 hafta eğitim görecek ve sadece Türkiyede değil tüm Avrupada geçerliliği olan Europass Mobility belgesi alacak.
     Toplantıya Kaymakam Necip Çakmak, Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, SGK Müdürü Soner Doğan, Özel İdare Müdürü Erdal Tanrıverdi ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kadirlide süt üretimi projesi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER