Kırıkkalede Etik ve İnsani Değerler semineri

Kırıkkalede Etik ve İnsani Değerler semineri


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğünün 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Etik ve İnsani Değerler konulu seminer Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
     Seminerde, özgürlük, adalet, eşitlik, kardeşlik, sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, dayanışma gibi insana özgü ve bütün insanlar için ortak sayılabilecek üstün nitelikteki bu değerler, aynı zamanda toplumsal düzeni ve bu düzenin devamlılığını sağlayan, toplumsal barış, uyum ve adaleti tesis eden değerler konuları işlendi.
     Yaklaşık iki saat süren seminer öğretmen Ömer Akay tarafından sinevizyon gösterimi eşliğinde yapılırken, soru cevap şeklinde gerçekleşen seminer büyük bir ilgiyle izlendi.
     Seminere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Gençlik Merkezi Müdürü Kahraman Polat, Şube Müdürü Adnan Vural ve Yahşihan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Yıldırımın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri katıldı.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede Etik ve İnsani Değerler semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER