Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Kocaelide iş adamlarımızın dünyanın önüne geçecek adımlar atacağına inanıyorum


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaelide iş adamlarının dünyanın önüne geçecek adımlar atacağına inandığını söyledi.
     Kocaeli Ticaret Odasının (KOTO) meclis toplantısında konuşan Karaosmanoğlu, KOTOnun kentin en köklü kurumlarından birisi olduğunu belirterek, iş adamlarının dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip etmesi gerektiğini söyledi.
     Karaosmanoğlu, kentin gelişmesi için iş ve güç birliği yapılması gerektiğini ifade ederek, Yeni ve modern yöntemlerle ticaret yapılmasına ihtiyaç vardır. Kocaelide iş adamlarımızın dünyanın önüne geçecek adımlar atacağına inanıyorum dedi.
     Kocaelide yaşanan değişim ve gelişimin hükümetin verdiği yetki ve kaynaklara dayandığını dile getiren Karaosmanoğlu, şöyle konuştu: Bize verilen yetki ve kaynağı Türkiyeye örnek, dünyaya model olacak şekilde kullandık. Şimdi Türkiyedeki tüm büyük şehirler, Kocaeli gibi olma yolunda. Kocaeli, yerel yönetimler bazında kabuğunu kırdı. Çevre konusunda yaptığımız çalışmalarda halkımızın, sanayici, iş adamı ve tüccarımızın büyük katkısı var.
     Karaosmanoğlu, Kocaelide işe planlama ile başladıklarını, ardından alt yapı ve diğer hizmetlerle bir eser yarattıklarını anlatarak, Kocaelideki her eserde hepimizin katkısı var, bunları birlikte yaptık. Kocaeliyi baştan sona planlamak için tam 3,5 yıl dersimize çalıştık. Bugün planlanmadık 1 metre kare yerimiz kalmadı, bu Türkiyede bir ilktir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER