Köroğlu, İcra Kurulu Başkanı oldu

Köroğlu, İcra Kurulu Başkanı oldu


VAN (A.A) - TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Mahmut Köroğlu seçildi.
     Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) salonunda geçen hafta yapılan seçimlerin ardından toplanan Van Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, başkan ve başkan yardımcılarını belirledi.
     15 üye arasında yapılan oylama sonucunda TOBB Van İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Mahmut Köroğlu, yardımcılıklarına ise Turan Cacim ve Mehmet Canpolat seçildi.
     Toplantıda, koordinatör oda olarak belirlenen VATSOnun bundan sonra da koordinatör oda olarak devam etmesi karara bağlandı.
     Seçim sonrası bir değerlendirme yapan TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Köroğlu, sonucun hayırlı olmasını diledi.
     Köroğlu, girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük edeceklerini belirterek, Vandaki genç girişimci potansiyelinin nicelik, nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi icra komitesinin öncelikli görevleri arasında yer almaktadır. Gençlerin ekonomik alanda daha fazla söz sahibi olması gerekiyor. Karar alma ve uygulamada gençlerin etkinliğini artıracağız. Seçilen arkadaşlar alanlarındaki genç girişimcilerimizin sesi olacaklar ve daha fazla sorumluluk alacaklar. Taşın altına ellerini daha fazla koyacaklardır dedi.
    
     Muhabir: Özkan Bilgin / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Köroğlu, İcra Kurulu Başkanı oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER