Mahallelinin iskan raporu sorunu

Mahallelinin iskan raporu sorunu -Elazığda imar çapı ve iskan raporu alamadıklarını öne süren bir grup vatandaş, Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Çakır ile görüştü


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda imar çapı ve iskan raporu alamadıklarını öne süren Doğukent, Ulukent ve Çatalçeşme mahallelerinden bir grup vatandaş, Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Çakır ile görüştü.
     Doğukent Mahallesi sakinlerinden Arslan Bayram, görüşmenin ardından grup adına gazetecilere açıklama yaptı. Yaklaşık 1 yıldır mahalle sakinleri ve müteahhitler olarak imar çapı ve iskan raporu alamadıklarını iddia eden Bayram, bu nedenle inşaat yapımı ve arsa satışı yapamadıklarını ileri sürdü.
     Daha önce de mağduriyetlerini belediye yetkililerine ilettiklerini ifade eden Bayram, bu kez de Belediye Başkan Yardımcısı Çakır ile görüştüklerini belirterek, Bize bu sorunun aralık ayında yapılacak belediye meclisi toplantısında çözüleceği sözünü verdi. Bizler mağdur olmayalım. Doğalgazla ilgili sıkıntılarımız da var. İskan verilmediği için bu sıkıntıların bir an önce çözülmesini istiyoruz. Bize söz verildi, inşallah aralık ayında bu sıkıntılar çözülür, biz de kendilerine teşekkür ederiz diye konuştu.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Mahallelinin iskan raporu sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER