MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Dervişoğlu: -Adaylığını koyan hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımı ve MHP Genel Başkanlığı görevini yürüten Devlet Bahçeliyi şahsıma rakip olarak gör


ORDU (A.A) - 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayda, MHP Genel Başkanlığına aday olan Müsavat Dervişoğlu, Adaylığını koyan hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımı ve MHP Genel Başkanlığı görevini yürüten Devlet Bahçeliyi şahsıma rakip olarak görmüyorum dedi.
     Dervişoğlu, MHP Ünye İlçe Teşkilatını ziyaretinde yaptığı açıklamada, MHPnin siyasi olarak beklenen etkinliği sağlayamadığını öne sürdü.
     Türk milletinin yeni bir rüyaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Dervişoğlu, şunları kaydetti:
     Adaylığını koyan hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımı ve MHP Genel Başkanlığı görevini yürüten Devlet Bahçeliyi şahsıma rakip olarak görmüyorum. Çünkü ülkücü Türk milliyetçilerinin şu andaki tek rakibi iktidarda bulunan Recep Tayyip Erdoğandır. Bu yarışın hem ülkemiz, hem devletimiz, hem milletimiz, hem mensubu olmakla şeref duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER