Motosikleti alındığı gerekçesiyle çatıya çıktı

Motosikleti alındığı gerekçesiyle çatıya çıktı -Çanakkalede ruhsatı olmadığı gerekçesiyle el konulan motosikletini geriye alabilmek için bir apartmanın çatısına çıkan kişi polislere zor anlar yaşattı (Fotoğraflı - Görüntülü)


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede bir kişi, polis tarafından el konulan motosikletini geriye alabilmek için apartmanın çatısına çıktı.
     Bir süre önce ruhsatı olmadığı gerekçesiyle polisler tarafından motosikletine el konulan A.Ü, adliye lojmanlarına giderek, bir savcıyla görüşmek istedi. Güvenlik görevlisinin buna izin vermemesi üzerine A.Ü, lojman karşısındaki bir apartmanın çatı katına çıktı.
     Durumun ilgililere bildirilmesi üzerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri söz konusu bölgeye geldi. İtfaiye ekipleri, A.Ünün atlama ihtimaline karşı branda açtı.
     A.Ü elindeki bıçakla zaman zaman kendisine zarar verip, çatıya çıkan polis memurlarının görüşme isteğini reddetti. Polislere zor anlar yaşatan A.Ü, sürekli motosikletinin getirilmesini istedi.
     Bunun üzerine Çanakkale Kamyon Garajına bulunan motosiklet, çekici yardımıyla olayın yaşandığı sokağa getirildi. Motosikletinin geldiğini gören A.Ü, polisler eşliğinde çatıdan inerek, ambulansa bindirildi.
     Çanakkale Devlet Hastanesine götürülen A.Ünün tedavisinin tamamlanmasının ardından, polis merkezinde ifadesinin alınacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Motosikleti alındığı gerekçesiyle çatıya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER